vineri, 12 februarie 2010

La toti ni-i greu! Da' nu la toti deodata si nu la toti la fel!

Trebuie sa fie foarte greu sa porti niste razboaie invizibile, sa cauti dusmani, sa-i inventezi, mai ales daca te plictisesti si altceva mai bun n-ai de facut. Mi s-a parut un act de mare vitejie ca s-a isterizat Anticrista la Iulia, un reporter de nota 20, dar cu prea mult bun simt! Bravo! Continua! Tine-o tot asa, poate afla tot orasul ce caracter ai! Hai ca mai ai putin si reusesti sa dovedesti cat te duce capul! Zambetele ironice si coatele care si le dadeau colegii nu le-ai vazut?! Au avut spectacol cu mascarici si au ras pe cinste, fara sa plateasca bilet.
Si daca vrei sa ne dai in judecata, vezi ca pe Bistriteanul, in partea stanga, e numarul avocatului. Suna-l pe el pentru procese! Si suna-l acuma ca poate le cumuleaza instanta si o sa platesti numai pentru unul!

miercuri, 10 februarie 2010

E iar liber la comentarii!

Puteti sa lasati comentariile voastre liber, din nou! Persoana care a depus comentariile din cauza carora am restrictionat accesul a fost identificata si promit ca la cea mai mica incercare de a ma calomnia sau injura aici, pun toate dovezile sus.

Am o surpriza...

Uitati-va pe urmatorul link si mai tarziu va dau detalii:

http://en.tackfilm.se/?id=1265456456406RA53



Sa va explic ce-i cu surpriza. Surpriza mi-au facut-o cei din agentie, mai precis Ancuta, cea alaturi de care am construit agentia. Ei asa stiu sa imi mai aminteasca cateodata ca ma iubesc. Au vrut sa-mi smulga un zambet si au reusit. Si eu am vrut sa va smulg voua un zambet, sper ca am reusit. Si daca vreti sa faceti surpriza cuiva, intrati pe http://en.tackfilm.se/ si adaugati doar poza. E simplu de tot!