joi, 28 ianuarie 2010

Anticristei, cu dedicatie: Atentie la amenintari si la minciuni!

Ai scris pe locul tau de scuipat pe net ca peste unii trebuie sa treci cu masina. Eu, si cred ca si alti colegi, am luat asta ca pe o amenintare ca ai fi in stare sa ne lovesti cu masina. Si cum antecedente grave ai in zona sofatului, deja ma uit cu grija pe unde trec strada. Stim cu totii ca ti-ai bagat un coleg in spital de perfecta ce esti la volan, dar ai reusit sa fentezi dosarul la cateva zile distanta de unul penal pentru ca ti-ai luat masuri de siguranta. Si cum actele de violenta nu-ti sunt straine, cred din ce in ce mai mult ca a fost o amenintare...Poate depun o plangere... Pentru amenintare scrisa si publlica. Si am si cu ce argumenta, am amintiri, de al Mesagerul...Imi amintesc de exemplu perfect cum l-ai strans pe Kreivetz de gat cu cravata, de-am ramas toti masca...Oooooo, si bataia cu Adi Linca, din prea multa dragoste, victima colaterala - redactorul sef Aluas... Daca cauta Dreptate bine, gaseste procesele verbale care le-am facut toti atunci. N-ar fi distractiv sa le vedem acum, dupa atatia ani?!
Si ia, mai spune odata, ce faceam eu la Mesagerul?! Imi smulgeam parul din cap? Parul meu frumos? Vaaai fetito, e grav deja...Eu imi mangai parul si sotul meu mi-l adora...Apropo, tu ai un sot sau tot singura esti?!
Si daca e cu autoflagelari, stie cineva cum e sa-ti spargi o cana de cap?! Oare ce te poate face sa te autopedepsesti in asa hal?!

Anticristei, cu dedicatie: Studiile si firma

Inteleg ca este foarte greu sa accepti ca o persoana pe care o consideri mai proasta decat tine, desi viata a demonstrat altceva, are succesul pe care tu nici nu l-ai visat vreodata. Mi-as fi dorit sa nu-mi fi luat BAC-ul din prima, asa cum tot afirmi, mi-as fi dorit sa fi facut Spiru Haret ca sa iti arat cum o proasta poate fi mai desteapta decat tine. Daca-s mai desteapta decat tine n-are farmec. Farmec ar avea daca as fi proasta. Am reusit si voi reusi tot timpul sa fac mai multe decat tine. De 10000 de ori. Am secretul meu. Dar nu ti-l spun.
Am lamurit-o cu tine odata pe messenger ca mi-am luat BAC-ul din prima, ca am studii facute la o facultate de stat, ca firma mea se numeste Agentia 215, dar vad ca tot nu intelegi. Sau nu vrei sa intelegi, ceva nu te lasa, si noi stim ce.
Dar, ca sa restabilim adevarul, o sa fac precizarile necesare. Asadar, am facut scoala generala la Liviu Rebreanu, am facut liceul la Andrei Muresanu si mi-am luat BAC-ul din prima (la un profil absurd si greu pentru mine, fizica-chimie) cu 7 si ceva, aproape 8. Am fost dintotdeauna inclinata spre stiintele umaniste, dar tata a vrut sa ma fac medic si am vrut sa fac liceul la Andrei Muresanu, unde era profesoara doamna Bacanu, renumita pentru elevii pe care-i pregatea pentru medicina. N-a fost sa fie medicina, am vrut sa fac literele, sa ma fac profa de romana (sic!). N-am intrat doi ani la rand. Cand ma pregateam sa dau examen a treia oara, m-a angajat Dreptate la Mesagerul si mi-am dat seama ca defapt vreau sa ma fac jurnalist.
In 2000 am inceput Facultatea de Comunicare si Relatii Publice la SNSPA, specializare Mass media si Publicitate. Am terminat-o in 2005 si mi-am luat licenta anul trecut cu 9,5. Si nu-i licenta ca si a ta, de la Spiru Haret.
Sa revenim la firma mea. Iti promit ca iti deschid actiune in instanta numai pentru simpla asocierea a numelui meu cu site-ul www.antitepari.ro. Firma mea se numeste SC Agentia 215 SRL, este singura mea firma si sunt unicul ei administrator. Firma mea nu are datorii la furnizori, nu are datorii la stat si de 4 ani de cand este infiintata a platit cu regularitate salariile in 15 si in 30. Tu n-ai sa reusesti niciodata asa ceva. E un lucru mare sa dai o paine altor oameni, iar tu nu esti in stare de lucruri mari. Tu esti in stare doar sa scuipi si sa vinzi stiri pe bani, asa cum ai si recunoscut. Aaaa, si sa-ti iei masuri de siguranta pozand cu Bodescu. Colegii stiu de ce.
Cat priveste talentele tale jurnalistice, crede-ma ca am sa le analizez pe larg din punct de vedere jurnalistic. Studiile si experienta imi dau acest drept. In plus, o sa dezbat pe larg multe texte cu greseli nepermise de gramatica si semantica pentru o fosta profesoara de limba romana.

Cand nebunia intrece orice limita, trebuie sa intervin

Domnisoara Cristiana Sabau, desteapta neincoronata a presei locale, isi permite a mia oara sa sara la gatul meu. Gata! Deja m-am saturat si trebuie sa iau atitudine pentru ca am muncit mult sa ajung ceea ce sunt si nu-mi permit sa mai tac, cu toata intelegerea pe care o am fata de oamenii bolnavi. Printeso, a venit ziua in care chiar ai reusit sa ma enervezi. Ma opresc din drumul meu spre succes, ca sa-ti arat ca pot sa strig mai tare decat tine si, paradoxal, cu mai mult succes. Mai intai o sa dezmit toate aberatiile pe care le-ai spus despre mine si despre oricare alt coleg. Colegi de-ai mei. Nu stiu ca tu sa ai colegi in presa locala, tu esti deasupra legilor presei si bunului simt. Si mai apoi o sa-mi astern aici amintirile. Si nu este o amenintare, este o promisiune. Ferma!

P.S.: Mi-am pus contor de trafic si pe blog, daca vezi, stanga jos. O sa-ti arat ca si aici o sa fac trafic REAL de 10 ori mai mare decat tine.