marți, 2 februarie 2010

Profa de jurnalism

Acuma vad ca Anticrista ne da explicatii ca ce face ea nu e un blog e de fapt un post unde ne face ea control...N-ai vrea sa treci tu pe la control?! De cand si pana unde iti permiti tu sa ne judeci si cand dracu te-ai specializat in jurnalism?! Mi se pare paradoxal sa toci toti colegii de presa ca, normal, tu esti cea mai buna de pe terra (cum dracu nu ai luat inca premiul Pulitzer?!), iar in acelasi timp sa ne plangem ca nu sunt oameni pe care sa-i angajam in redactii. Hai sa-i ajutam pe tineri sa invete ca sa aiba cine sa ne inlocuiasca daca ne calca masina...Ne plangem ca nu sunt ziaristi, dar si celor care incearca sa invete le dam in cap...
Apropo, e rusinos si penibil sa-i tot ataci pe cei de la Realitatea. In locul tau mi-ar fi rusine. Scoti tot felul de rahaturi de pe vremea cand mancai o paine din banii lor, cum ar fi ca au ramas datori la Coroana de la bairamul de deschidere sau criticile aduse lui Tatulici. Pai tu ai fost un garant moral ca nu vor lua teapa, si acuma urli tu ca aia nu au platit si ca Tatulici si Raduleasca nu i-au ajutat pe copiii aia?! Taci din gura si fa scandal la Realitatea pana platesc aia ce au mancat si dau ce au promis copiilor pe care i-ai dus la Bucuresti...Cat despre copiii de la Realitatea TV Bistrita, mie nu mi se par asa monstri. Mai au de invatat, dar eu i-as credita cu rabdare, ca si altii au avut rabdare cu noi.
Apropo, as vrea sa vad pe blogul tau un singur text, unul singur, in care sa analizezi oamenii politici, de exemplu. De ce nu te legi de ei cu virulenta cu care te iei de cei din presa?! Inteleg ca de la astia mai mici si mai prosti, ca noi, nu capeti ANL-uri si nici functii de membru prin comitete de la care sa mulgi si tu niste banisori. Macar un text ai putea sa scrii, de dragul deontologiei care te caracterizeaza...Aaaa, si ca sa intri in istoria presei locale :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Loc de comentat: